Laihdutus

Eli 6 ateriaa yhteensä. Otatuta puolisollasi vai luottoystävälläsi valokuvia laihdutuksesi eri vaiheista Muista, niin että valokuvissa sekä videolla henkilöt esittelevät tutkitusti lihavammilta kuin ovatkin oikeasti!!! (Ei oo urbaanilegenda, liittyy perspektiiviin, minkä kuvat latistavat). Järkevä laihtuminen vaatii riittävästi ravintoa että ei elimistö hidastaisi aineenvaihduntaa, joten menisi kuuluisalle säästöliekille. Edes VLCD-kuurin aikana paino ei pakosti putoa tasaisesti mikä viikko.

Palssa emuloi, jotta jokainen onkin kiinni asenteesta. silloin kun päämäärä on saavutettu, rupee kevyesti periksi antaminen vanhoille tottumuksille, jos ei oo varuillaan. Leivon pullat, sämpylät, juustoja marjapiirakat useimmiten itsekin. Laihduttaja syö usein liian myöhään, vasta jahka verensokeri onkin jo laskenut reilusti sekä nälkä on kova.

Laihdutus

Elääksesi pidempään. Älä syö makeisia tai perunalastuja, äläkä juo makeutettuja virvoitusjuomia (etenkään kolajuomia), olutta tai runsaasti muuta alkoholia (alkoholissa on yhtä merkittävästi kaloreita kuin läskissä). Linkitin tekstin blogin facebookiin sekä se keräsikin siellä mukavasti tykkäyksiä. Aineenvaihdunnalla onkin taipumus hakeutua tasapainotilaan, jossa sähkönkulutus vakiintuu, mutta tämä tapahtuu vielä useamman vuoden jälkeen.

Itse olenkin 15 vuotias tyttö, minkä painoi jotain 80kiloa. Sama heikko luonne osaa kyllä käydä liikenteessä vaarantamatta kantajansa henkilöä, ei putoa kaivoon sekä onkin muutenkin menestyvä ja kiva ihminen. Eniten laihtuivat isokokoiset, vanhemmat lapset, joiden lähtöpaino käsitettiin olevan suurin. Vältä sokeria, nopeita hiilihydraatteja sekä eineksiä. Tavoiteenamme on auttaa sinua olemaan tyytyväinen omassa kehossasi. Nopean laihduttamisen kuluessa lihasmassaa katoaa enemmän. Yritän kyllä koko ajan.

Kliseisiltäkin kuulostavissa ohjeissa onkin perää. Pian onnistuminen ja 15 kilon rajapyykin ylittäminen toi pariskunnalle Jennin lupaamat 10 000 euroa. Tupakointi on silti vaarallinen sekä kyseenalainen painonhallinnan väline. Koska liikun säännöllisesti, joutuisin tinkimään 130 kilokaloria päivässä. Vasta silloinkaan kandee lisätä voimaa, ja tavoitella vauhtia missä kävely nostaa sykettä ja rupee hengästyttää.

Ennen yläasteelle menoa painoin jo yli 100 kiloa. Pikkuasiat eivät kaada maailmaa, kun olennaiset asiat on kondiksessa. Herkkua ei mahdollisesti tee loppujenlopuksi ees mieli. Mutta suurin lohko meistä nauttii aamiaisesta ja tämän tuomasta mielihyvästä. Opiskellessani nuoriso ja vapaa-ajan ohjaajaksi, huomasin, että kuitenkin luonteeni riitti aktiiviseen työhön, halusin myöskin kuntoni ja ulkonäköni puolesta olla hyvä esimerkki nuorille. Ihmisillä onkin monesti kova kiire saavuttaa laihdutus tuloksia isosti, mutta hitaampi keino on monesti varmempi sekä sen onkin huomattu johtavan pysyvämpiin tuloksiin, millä on loppujenlopuksi tämä isoin tarkoitus.

Olin ollu pienestä pitäen ylipainoinen. Vaikka tavoittelen pääasiassa terveellisyyttä sekä hyvinvointia. Yksinkertaista tämä on, vaan hirmu vaikeaa siinä, kun syömisesi onkin sekaisin etkä oo saanut itseäsi tsempattua alkuun. Syö kunnon aterioita sekä muista lautasella vihannekset. Moni laihduttaja on huomannut, että runsaan puolen vuoden jälkeen vaaka rupee ensin osoittaa samaa lukemaa sekä silloinkaan näyttää painon vähin erin taas lisääntyvän.

Nopea laihdutus

Syö näiden välissä kaksi välipalaa. tuotteiden turvallisuuden on tehty Ruotsissa eri sairaaloissa (Karolinska Unversitetssjukhuset, Huddinge sjukhus ja Sahlgrenska Universitetssjukhuset). Mikään laji yksistään ei toimi, joka kerta tarvitaan tasapainon vuoksi muitakin lajeja tukemaan päälajia. Perusrunko ruokalistallani on ruisleipä kuitua minimissään 9%), juustot ( rasvaprosentti korkeintaan 17%), rasvaton maito, rasvattomat viilit, jukurtit sekä piimät, myslit ja puurot.

Pysyvä painonpudotus saavutetaan monesti näin puolen kilon viikkovauhdilla, joten vuodessa näin korkeintaan 12 kilon verran onkin hyvä tahti, henkilö kuvailee. Samat askeleet kuin ennen, vaan nyt reippaammin sekä vauhdikkaammin. Kesällä olisi ihanaa pukeutua keveisiin hepeneisiin vailla häpeää veltoista käsivarsista.

Masennuitko? Älä turhan, sinulla ei oikeasti ole kiire mihinkään. Minä en enää ollu se ”lihava” kaveripiirissämme, ainoastaan samanlainen kuten jokainen toisetkin kaverini. Toisille tämä on katastrofi, ei niinkään taloudellisesti, ainoastaan työn menettämisen tähden. jep minä ruokavalionkin paransin aika merkittävästi.

Laihdutuskeinot

Tee ruokavalioon sekä liikuntaohjelmaan muutoksia, joista voit joutuu kiinni tarvittaessa koko loppuelämäsi. Voit myös ottaa mitat joka kerta vartalosi leveimmistä kohdista (jotka tosiaan saattavat hieman siirtyä laihtumisen edistyessä). Pian onnistuminen sekä 15 kilon rajapyykin ylittäminen toi pariskunnalle Jennin lupaamat 10 000 euroa. Kolaja toiset virvoitusjuomat ovat glykeemisiä pommeja, jotka lisävät insuliinitasoa.

Hallilla onkin varaa puheisiinsa. Ei kohtuutonta. Näitä ovat mm. Lihomispuskuri estää ylipainoa Miten noin saattaa olla jotkut voivat syödä lihomatta kuin hevonen? Heillä onkin geneettisesti erikoislaatuinen kyky (puskuri) täytyy insuliinin eritys kurissa.

Pitää haluta laihtua enemmän kuin syödä. Itse tulkitsin tekstin jotenkin sikäli, jotta mikään överi ei oo hyvä homma sekä laihduttaminen tai sen epäonnistuminen onkin vain sarja selityksiä. isä, äiti, perheen 3 lasta ja koirakin on ylipainoisia herää kysymys; kuinka isä sekä äiti voivat olla sukua keskenään??? Ja kenelle tämä perheen ylipainoinen koira on perheessä sukua??? Usein peritty lihavuus johtuu perityistä vääränlaisista ruokailutottumuksista, mistä tottakai pääsee opettelemalla irti.

Nopea laihdutus

Naiselle mukava vyötärönympärys onkin alle 80 senttiä ja miehelle alle 90 senttiä. Hallitse mielihaluja viivytys-taktiikalla. Yleensä silti painonpudotuksen hidastumiselle löytyy joku järkevä selvitys. Ja joku kokeilee vuorotellen kaikkea, mättää suuhunsa ihmeitä lupaavia ateriankorvikkeita, kromipillereitä, kuitupuristeita, käyttää laihdutushousuja ja korvissaan akunastoja, pesee itsensä laihdutussaippualla, yrittää seuraavaksi rasvansieppareita, käy kiihkeästi kuntosalilla, lenkillä, aerobicissa ja paino tän jahka nousee.

Laihdutus kevyesti

Mitä nopeammin laihduttaa, sitä tarkemmin pitää ruokavalion olla suunniteltu sekä liikuntaa tarvitaan reilusti. Kunhan ei jää 100% laakereilleen. Säännöllisen syöminen, ei syömättömyys, lieventää painonhallinnassa sekä onkin omiaan estämään jatkuvaa jääkaapilla ravaamista iltaisin. Television painonhallintaohjelmissa kirjoitetaan kymmenien kilojen nopeista pudotuksista.

Laihdutus onkin vaikea keino

“Kun se kerran toimii Jennifer Anistonilla niin kyllä tämän joutuu toimia minullakin!” Tähän päättömyyteen joutuu tulla loppu! Kirjoitan tässä siis sekä parissa seuraavassa kirjoituksessa laihdutuksen tärkeimmistä periaatteista sekä kulmakivistä ja avaan vähän sitä “mustaa laatikkoa”. Ferriss vannoo erityisesti papujen ja pinaatin nimeen laihduttavana ja kiinteyttävänä ruokana.

Iltapäivälehdet, naistenlehdet sekä itsekin asiassa kaikki mahdolliset mediat tuputtavat jatkuvasti laihduttajille 100% tyhjänpäiväistä “informaatiota”. Erilaisia dieettejä löytyy satoja, joka tähden heidän joukosta onkin hidas löytää tätä oikeaa.  Tämä ei tarkoita montaa tonnia kuukaudessa, vaan tätä jotta onkin ruokaa, vaatteet sekä katto pään päällä.

Nyt vaikka noista teeseistä,että joo,ahdistus sekä stressi on laihduttajan pahin vihollinen numero 1. Ensi töikseen ryhmä on seulonut ruokavaliotutkimuksista kertynyttä tietoa sekä kehittänyt matemaattisen mallin, algoritmin, joka simuloi, miten elimistö oikeasti reagoi kaloreihin. Muutimme yhteen marraskuussa ’12, tällöin olin laihtunut jo noin 60 kiloa. Lihavat lapset juovat normaalisti merkittävästi virvoitusjuomia ja syövät korkean glykeemisen kuorman ruokia.

Jokaisen koehenkilön tavoitteena oli 15 %:n painonpudotus. Mikäli vaikkapa juokseminen tuntuu aivan liian rankalta, saattaa alkaa tekemään reippaita kävelylenkkejä. Älä tämän lisäksi mene kauppaan nälkäisenä, jolloin ostoskoriisi eksyy ongelmitta eineksiä, sekä muita rasvaisia ruokia. Karkeana arviona pidetään, jotta ois hyvä liikkua tunti päivässä.

Usein henkilöt, varsinkin naiset, voivat haaveilla tupakoinnin lopettamisesta, vaan pelkäävät, niin että tupakoinnin lopettaminen lihottaa. Erityisesti täysnutrauksen jaksamisessa jeesaa informaatiota tästä, että jakso loppuu erään ajan kuluttua sekä pussien nauttiminen tasaisin väliajoin sekä veden juominen.