Sähkötupakka – Sähköinen tupakka

Kuinka monta savuketta yksi cartomizer vastaa? Nikotiinimäärään puolesta näin yhtä askia (MED vahvuus). Tämäkin on ainoastaan itsekin kokeiltava ja todettava kumpi onkin isompi määrä omaan mieleen. Sähkötupakka aloituspakkauksen (sis. Se ei altista passiiviselle tupakoinnille ympärilläsi olevia, ei sisällä tervaa eikä häkää sekä haitoissaan on tämänhetkisten tutkimusten mukaan ymmärtääkseni noin nikotiinipurkan luokkaa. www.nicopoint.com/category/4/nikotiinifiltteri . Sähkötupakan käyttäminen on tehty tupakoitsijalle erittäin helpoksi.

Tämä ( http://www.nicopoint.com/category/4/nikotiinifiltteri) höyry ei haise pahalta sikäli kuin röökin savu. Kun on päässyt alkuun vailla ongelmia, voikin jo saman tien alkaa halutessaan säätämään polttelutuntua monenlaisilla nesteillä ja muuttelemalla (modaamalla) kessua useanlaisilla osilla, kuten vaihtamalla atomisaattoria jne. Tupakkamallista riippuen tupakassa on joko manuaalinen vai automaattinen käynnistyminen. Onkin tottakai edistysaskel vaihtaa tavalliset rööki sähkösavukkeisiin. Led-valon tarkoitus onkin osoittaa että höyrystin onkin aktiivinen ja valoa käytetään myös ilmoittamaan toisista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja ja akun latauksen edistyminen).

Virasto kielsi keskiviikkona tekemällään väliaikaisella määräyksellä yhtiötä jatkamasta mainoskampanjaa radiossa sekä lehdissä. Tutkimuksia löytyy silti kuinka jo pelkästään EU:n alueelta vaan valvira ei jostain kumman syystä toivo ottaa huomioon ne pari tutkimusta mitkä ovat epätoivoisesti keskittyneet negatiivisten tulosten hankkimiseen.

Sähkotupakka toimii

Jälleen hallinto-oikeus hylkäsi tän vaatimuksen sekä korkein hallinto-oikeus vahvisti päätöksen: nikotiinia sisällään pitävät liuokset eivät ole lääkkeitä. Propyleeniglykolia käytetään yleisesti mm.

Toisessa kanteessa käsiteltiin Pohjois-Rhine-Westphalian terveysministeriön 16.12.2011 julkaisemaa lehdistötiedotetta, jossa varoitettiin kauppiaita myymästä nikotiinia sisällään pitäviä nesteitä rangaistuksen uhalla, ellei noita oo lääkehyväksytty. Näihin vaihtoehtoihin kuuluu esim. nikotiinia sisältäviä nesteitä, minkä kautta klassinen tupakka on helppoa vaihtaa paljon halvempaan sähkötupakkaan, sekä nikotiinittomia nesteitä monilla eri aromeilla, mitkä taas auttavat pääsemään nikotiiniriippuvuudesta eroon ilman päivittäisistä tupakointihetkistä luopumista.

Itse olen tätä mieltä niin että isoin prosenttimäärä niistä professoreista ynnä muista eivät ymmärrä sähkötupakasta juurikaan tuon taivaallista, kunhan puhuvat lämpimikseen.