Takki netissä

Ompelutekniikassa trenssi viittaa tiheänä siksakkaavaan vahvikeompeleeseen. Silloin toivoo, että siitä on pitkäaikainen ilo ja se imartelee käyttäjän kehoa. Koska olen kylmissäni sekä tylsistynyt katson kuvia takeista. www.takit.fi . Takki on niin puhuttu suuri ostos. En täydy kuvioista, minkä kontrastit ovatkin isot (musta-valkoinen). Ero Eurooppaan vai ees Ruotsiin ei ole enää niin iso.

Tietty näitä vanhoja takkeja löytyy myöskin, mutta jollain tavalla ne ei enää miellytä silmää kuten aikaisemmin. Nahkaa voikin yhdistää vaatetukseen pieninä detaljeina esim. neuleissa tai kiskomalla rohkeasti jalkaan nahkahousut. eksä ja takit ei munkaan mielestäni kuulu suinkaan yhteen, vain sikäli ainoastaan Suomen ilmasto on tehnyt meille jälleen tepposensa ja etenkin täällä Tampereen suunnalla takeille onkin ollut isompi määrä käyttöä kuin t-paidoille sekä shortseille.

Välikausitakeissa tosiaan nykyään ollaan, en ihan oikeastaan kanna toppiksia sekä villakangastakkeja kellarista esille. Yves Saint Laurentin pusakka lainasi mallin Biker-tyylistä. – http://www.takit.fi/ – . Tämä malli sopii vaikka reippaan myöskin naiselliselle naiselle luomalla mielenkiintoisen kontrastin tyttömäiseen tai romanttiseen asukokonaisuuteen. Ja nykyisin jahka käytiin alku syksystä vähän suuressakin maailmassa katsastamassa vastaavia trendejä, sikäli eiköhän top 10 listan uskalla ihan rauhassa tehdä.

Oi olisipa mulla autenttiset nahkahousut! Elokuun lämpimät päivät myöntävät nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, vaan hiljalleen tulevan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo kauppojen hyllyjä. Ihan jo senkin takia se oli hyvä saavutus. Tällöin takista voi juuri sellaisen kuten tahtoo sekä tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Onneksi tiedän sävyn olevan olemassa kun semmoisia vaatteita muutoin omistan 🙂 Olen huomannut, että nyt neljänkympin korvilla musta sävy alkaa näyttämään hieman kovalta, varsinkin kasvoja vasten.

Muotitaloista ainakin D&G on ottanut pitsin omakseen sekä se näkyy vahvasti merkin näytöksissä, myöskin Mulberry kombinoi romanttisen pitsin kovaan ja voimakkaaseen nahkaan. Netistä, kangaskaupoista ja kaupan lehtihyllystä saattaa tilata valmiskaavoja, mitkä on valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin. Syystakkini puolestaan onkin tähän suureen stailiin sopiva. Olen vuosia uneksinut ulkoiluun sopivasta takista jonka ois hieman pitempi kuten normaalisti ulkoilupuvuissa olevat takit.

Syksyn uusista takkimalleista voikin valita vartalonmyötäisen tai väljemmän leikkauksen joskus. Minulla käsitettiin olevan monta vuotta nätti samettijakku, jonka kankaassa käsitettiin olevan huonekalukankaita muistuttava kasvikuvioinen hillitty kuosi (ruskea, vihreä, musta). Farkkuhaalarit ovat tehneet uutta tuloaan jo parina syksynä ja tänä vuonna ne valloittavat täydellä teholla.

Unohda lyhyet boleromittaiset takit. Takki onkin tosi ihana takaa. Tyylikkyyttä keleistä huolimatta.

Takit

Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Hoikkavartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat kangas saattaa olla muodikkaasti ryppyinen kiiltoa tai hohtoa saa olla maltillisesti ruutukuosit ja poikittaiset raidat on luvallisia vaihtoehtoisia linjoja: A-linja, X-linja, maltillinen suora, pussimaisen pehmeä pituudet: ylälantio-, lantio-, reisi- sekä polvipituus pussimaiset hihat tuovat pehmeyttä ja naisellisuutta kaulusvaihtoehdot: näyttävät kaulukset tuovat pehmeyttä, pieni pääntie suuret napit, näyttävät nepparit, tikkausyksityiskohdat taskuvaihtoehdot: pussimaiset, paikkataskut, kansitaskut Hoikkavartaloinen välttää takin valinnassa pienellä pohkeen yli jatkuvia malleja ylettömän kapeeta linjaa hyvin alas ulottuva V-pääntie pienellä ylipitkät hihat Päärynävartaloinen suosii takin valinnassa kangas voi olla nätisti laskeutuvaa vaihtoehtoiset linjat: hallitusti A-linja taikka X-linja; levenevä helma kätkee armeliaasti lantion takki vaaleampi tai kirkkaampi väriltään kuin asun alaosa pituudet: rohkeita vaintoja ovatkin lantion leveimmän kohdan nimenomaan ja juuri peittävä, reisipituinen taikka polvipituus.

( http://www.takit.fi) >Takit netistä

Olen koonnut ohjeen sitä mukaa kuin itsekin aiheuta kuvan takkia ompelin, ja yleensä teen takit aina tässä kertomassani järjestyksessä. Takkimuoti onkin erilainen, kun verrataan esim. Kouvolaa vai Pariisia, vain hänen mielestä henkilöt ovat vielä entistä valveutuneempia ja vaativampia. Viimein tämä löytyi, punainen villakangastakki! Niitä on ollu kaikkialla, vain väärän kokoisina, sävyisenä, hintaisena sekä epäesteettisillä napeilla/hihoilla/helmoilla varusteltuina.

Takki virtaviivaistaa tytöt, hankala ison valikoiman helppous

Lyhyt takki vie painopisteen yläkroppaan sekä vyötärön esiin. hihojen onkin hyvä olla suoralinjaiset vai vajaamittaiset näyttävillä kauluksilla päärynä saa katseet kääntymään ylävartaloon sekä samalla myös yläosa voi kaipaamaansa volyymia sekä tasapainoa kiinnitys: näyttävät napit voivat olla takin yläosassa. Valitse miellyttävin materiaali Satsaa oikeaan. Sain kuulemma pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini! / www.takit.fi / Ostin Katri Niskasen Moss-takin nimenomaan aikaisemmin reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä ja olenkin malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä jotta pääsisin pukeutumaan uuteen takkiini.

Ihan näin lämpimiin ilmoihin tämä ei sentään sovi, mutta olisivat aika täydellinen kylmempiin päiviin. Sporttinenkin takki saattaa tänä syyskautena olla erityisen tyylikäs.