Kelpaisiko se talvitakki minulle?

Talvitakkien mallit ovatkin vuosia pysyneet klassisina. silloin kun ilmat viilenevät, on aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olenkin silti saapunut siihen tulokseen, jotta jokainen kivat takit on melko hintavia, elikkä loppujenlopuksi kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuin ostetun joskus. Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, haluat sen varmasti myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuten tämä vaikuttaa.

/ http://www.takit.fi/talvitakki / Täällä esittelemme laajan valikoiman 12kk talvitakkeja sekä lisää löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Eikä tämä kai oikeasti ees ole hyvin lämmin. Noh sikäli nykyään puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi se myöhään kuten ei milloinkaan. Ja kun tekee itsekin, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan.

Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, jotka tykkäävät sinut lämpimänä ja kauniina Suomen pitkän sekä pimeän talven yli. takit.fi:llä ei kuitenkaan oo unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vain tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Tää onkin myöskin minun ainoa musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei saattaa enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi onkin superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. Suomalaiset toteavat toisilleen: Pentele, että ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy.

Syyssateet ovatkin jo saapuneet ja talvikin on kohta jo ovella. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita voikin löytää edullisesti nettipalstojen myydään -osioista sekä nettikirpputoreilta. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja onkin monenlaisia, mutta enimmäkseen ne jaetaan villakangastakkeihin ja toppatakkeihin.

Talvitakkeja

Oikeastaan mulla on käytännössä näin neljä talvitakkia, vain siihen postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vaan nämä 2 mitkä on tänä vuonna tullut ostettua. Suomen syksy onkin niin nopea, niin että kevyellä talvitakilla selviää kovin koko kauden. Toinen takki mikä tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, joka näkyy esimerkiksi tässä siis postauksessa.